No Pot Ser Tant Fàcil!

L’enfocament interdisciplinari no és fàcil, però tampoc és complicat. Es tracta de treballar amb TOTES les forces de la natura enlloc de lluitar amb ella. I la força protagonista de la natura és precisament la Vida.

A més, siguem sincers,

hi ha moltes experiències maques que emergeixen
quan treballes amb i per la vida del planeta.

No només perquè tot allò que dones també t’ho estàs entregant a TU.

Sinó perquè notes l’impuls de la dinàmica natural en les pràctiques que fas, i un cop ajudes a marcar la direcció a través de la gestió, la Natura s’encarrega de la resta!

Aquesta manera de fer permet arribar als resultats que vols amb l’afegit de tenir la sensació d’haver fet la mínima intervenció, aconseguint el MÀXIM GUANY.

Aprofitar les forces de la Natura és moure’t surfejant onades o esquiant carenes, simplement se sent millor que aconseguir els teu resultats contaminant, destrossant o degradant.

Amb les tècniques adequades i un enfocament interdisciplinari s’ha permès transformar sòls contaminats, degradats i sense vida en sòls fèrtils i funcionals en períodes d’entre 1 a 3 anys!

El coneixement hi és, només falta la decisió d’aplicar-lo!

__________

Com És Que Uns Éssers Tant Petits Poden Tenir Tanta Importància?

Segur que has sentit a parlar de la metàfora de l’efecte papallona, oi? No es tracta mai de l’individu, sinó de la força de la (o les) comunitat(s).

Una cèl·lula humana potser no serà suficient, però el conjunt de totes elles i la resta de bacteris, fongs, arqueus i virus que et composen i formen part de tu

fan allò tant meravellós que ets tu!

En només un gram de sòl hi ha milers de vegades més microorganismes que humans al planeta. Tots ocupats en les seves tasques, com ara combatre patògens, permetre a les plantes absorbir nutrients, i fabricar microtúnels (literalment) per on s’aireja la terra i es reté el carboni i l’aigua que és tant indispensable en èpoques de sequera.

Treballant amb la vida i per la vida.

Treballant PER A TU!

I sense que els hagis de pagar!

__________

I Com Sé Si El Meu Sòl És Un Sòl Sà o No?

En resposta a aquesta situació, l'anàlisi del microbioma basat en tècniques de microscòpia directa ofereix una alternativa molt eficaç. Aquestes metodologies permeten aprofitar el rol bioindicador dels grups funcionals del sòl (bacteris, fongs, protozous i nematodes), mentre registren les principals característiques fisicoquímiques, com la granulometria i la presència d’àcids húmics i fúlvics.

Aquest enfocament es limita només a realitzar una anàlisi detallada del sòl, sinó que també democratitza l'ús de mètriques biològiques i ecològiques per a una avaluació integral de la salut del sòl. Així, es pot monitoritzar de manera efectiva l'impacte de les pràctiques de gestió i identificar àrees específiques dins de l'explotació que poden necessitar solucions personalitzades.

Demana la teva anàlisi de microbioma del sòl

Anàlisi de Microbioma del sòl